
Παρακολουθήσαμε ξενάγηση στους χώρους τού κτήματος και των εγκαταστάσεων από την κ.Μαγδαληνή Λιβαδιώτη – οινολόγο και ακολουθήσαμε μαζί της την διαδρομή του καρπού από το μάζεμα του μέχρι την εμφιάλωση του.
Επίσης μία ειδικά σχεδιασμένη για την ημέρα παρουσίαση μέρους της συλλογής του Μουσείου οίνου με τίτλο “Το συμπόσιο στο κτήμα Γεροβασιλείου” από την κ.Τζένη Γεωργάκη – Δρ. Αρχαιολόγο.
Έγινε σύντομη εισαγωγή γευσιγνωσίας σε δύο υπέροχες ποικιλίες κρασιού του κτήματος.
Ήταν ένα χαρούμενο ανοιξιάτικο πρωινό μιας Κυριακής, όπου οι ανοιχτές πόρτες του κτήματος για τούς φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης συνέβαλαν στον σκοπό μας, να ωφεληθεί η Μέριμνα.