. . .
  • Παπανικολή 2α, Σίδερα Χαλανδρίου, Αθήνα | Φράγκων 13, Θεσσαλονίκη
  • Αθήνα:+30210-6463367 | Θεσσαλονίκη:+302310-510010

ΝΕΑ

Νέα & Εκδηλώσεις Φίλων Της Μέριμνας

Το έπος του 2004 ζωντάνεψε χθες στο γήπεδο της Ριζούπολης “Γ. Καμάρας”. Οι Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου Ελλάδας και Πορτογαλίας, αναμετρήθηκαν ξανά μετά από 15 χρόνια, σε ένα φιλικό παιχνίδι, που έληξε 2-1 υπέρ της Ελλάδας. Την οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα στήριξε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα έσοδα διατέθηκαν για το έργο της Μέριμνας. Η […]

Μια γιορτή προσφοράς που έγινε επιτυχημένος θεσμός, με στόχο να στηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φίλοι της Μέριμνας», επαναλαμβάνεται για 3η χρονιά φέτος. Πρόκειται για το τρίτο Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ 21/6 & 23/6, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66, Κεραμεικός). Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 21 Ιουνίου […]

Η πρώτη εκδρομή των Φίλων της Μέριμνας ήταν στη μυθική Νεμέα. Με έναν ανοιξιάτικο καιρό να μας συνοδεύει βαδίσαμε εκεί που η μυθολογία συναντά την ιστορία!

Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος γέμισε και φέτος με δρομείς που με κάθε τους βήμα ενίσχυσαν τους σκοπούς της Ενωσης Μαζί για το Παιδί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Γνωρίζω και Στηρίζω τη Μέριμνα», που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο «Hilton». τιμήθηκαν οι χορηγοί , που τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκονται σταθερά δίπλα στη Μέριμνα.

Το φετινό ζάρι - Garage Sale πραγματοποιήθηκε στις αποθήκες του σωματείου.

Δύο χρόνια τώρα έχουμε κοντά μας μία υπέροχη ομάδα πολιτών – εργαζομένων, που χόμπι τους έχουν το τρέξιμο.

Το 2019 ξεκίνησε με το κόψιμο της πίτας των Φίλων της Μέριμνας. Σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο με θέα την Ακρόπολη  μέλη και φίλοι  ανταλλάξαμε ευχές και την ελπίδα να έχουμε μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά.

Το 2018 έκλεισε με μια νέα δραστηριότητα των Φίλων της Μέριμνας, τους κύκλους ομιλιών.

Στο Ζάππειο Μέγαρο οι Φίλοι της Μέριμνας πραγματοποίησαν το 15ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Η AbbVie Running Team, η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, συμμετείχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στηρίζοντας για 2η χρονιά την “Μέριμνα”.

Την ιστορική πόλη του Ναυπλίου επιλέξαμε για τη δεύτερη εκδρομή μας φέτος.

Το Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων έγινε θεσμός κι έτσι οργανώσαμε το δεύτερο, με τη βοήθεια όλων σας που μας στηρίζετε με τις προσφορές σας. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΔΑ Μελίνα μας επισκέφτηκαν παλιοί και νέοι φίλοι κι έκαναν τις καλοκαιρινές αγορές τους.

Στη τελετή των βραβεία κοινού των Public η Πρόεδρος των Φίλων της Μέριμνας απένειμε στον συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή το βραβείο για την κατηγορία «Παιδική Λογοτεχνία» για το βιβλίο του «το Τέταρτο Αλογάκι».  

Φίλοι και μέλη βαδίσαμε στα άδυτα των Ελευσίνιων μυστηρίων.

Από τις 25 έως και τις 29 Απριλίου η ομάδα της Μέριμνας και των Φίλων της Μέριμνας συμμετείχαν στο No Finish Line Athens 2018 .

Eνημέρωση του έργου της Μέριμνας στα μέλη των φίλων της Μέριμνας.

Από το 2008 μέχρι σήμερα οι Φίλοι της Μέριμνας έχουν πραγματοποιήσει επτά Garage Sale. Φέτος φτάσαμε στο όγδοο!

Τα “Public” δημιούργησαν 50.000 λόγους για να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας. Αγοράζοντας ένα μόνο μολύβι γράφουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον γαι τα παιδιά της Μέριμνας! Αναζητήστε το “Μολυβάκι της Μέριμνας” στο δίκτυο των καταστημάτων Public και στο public.gr

Η AbbVie έδωσε το «παρών» στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Για άλλη μία χρονιά η Running Team της βιοφαρμακευτικής AbbVie έδωσε το «παρών» στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Περισσότεροι από 80 δρομείς, εργαζόμενοι της AbbVie αλλά και δημοσιογράφοι και φίλοι, έτρεξαν τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα. Αξίζει να σημειωθεί πως 16 δρομείς […]

Χριστουγεννιάτικο Bazaar των «Φίλων της Μέριμνας» Ζάππειο Μέγαρο 24-25-26 Νοεμβρίου Με χαρά σας περιμένουμε στo δέκατο τέταρτο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, τις εξής μέρες και ώρες: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 17.00 – 20.00 Σάββατο 25 Νοεμβρίου 10.00-19.00 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου 10.00 – […]