. . .
  • Παπανικολή 2α, Σίδερα Χαλανδρίου, Αθήνα | Φράγκων 13, Θεσσαλονίκη
  • Αθήνα:+30210-6463367 | Θεσσαλονίκη:+302310-510010

ΑΘΗΝΑ

Οι Φίλοι Της Μέριμνας

Με τη στήριξή σου, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 5/10/2019, από τις 9:30 π.μ. έως και τις 15:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Εκπαίδευση Εθελοντών στα γραφεία μας στην Αθήνα. Για λεπτομέρειες, καθώς και για την αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε μπείτε στην είδηση και πατήστε το link εδώ.  Παρακαλούμε να μας αποστείλετε την αίτηση […]

Για 6η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί φέτος το RUN TOGETHER, ένας ξεχωριστός αγώνας fun run, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι. Οι συμμετέχοντες τρέχουν σε ζευγάρια, σε 4 κατηγορίες: Άντρας/Άντρας, Άντρας/Γυναίκα, Γυναίκα/Γυναίκα, Ενήλικας/Παιδί. Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις, αλλά οι συμμετέχοντες να […]

Το έπος του 2004 ζωντάνεψε χθες στο γήπεδο της Ριζούπολης “Γ. Καμάρας”. Οι Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου Ελλάδας και Πορτογαλίας, αναμετρήθηκαν ξανά μετά από 15 χρόνια, σε ένα φιλικό παιχνίδι, που έληξε 2-1 υπέρ της Ελλάδας. Την οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα στήριξε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα έσοδα διατέθηκαν για το έργο της Μέριμνας. Η […]

Μια γιορτή προσφοράς που έγινε επιτυχημένος θεσμός, με στόχο να στηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φίλοι της Μέριμνας», επαναλαμβάνεται για 3η χρονιά φέτος. Πρόκειται για το τρίτο Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ 21/6 & 23/6, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66, Κεραμεικός). Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 21 Ιουνίου […]

Η πρώτη εκδρομή των Φίλων της Μέριμνας ήταν στη μυθική Νεμέα. Με έναν ανοιξιάτικο καιρό να μας συνοδεύει βαδίσαμε εκεί που η μυθολογία συναντά την ιστορία!

Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος γέμισε και φέτος με δρομείς που με κάθε τους βήμα ενίσχυσαν τους σκοπούς της Ενωσης Μαζί για το Παιδί.

Το φετινό ζάρι - Garage Sale πραγματοποιήθηκε στις αποθήκες του σωματείου.

Δύο χρόνια τώρα έχουμε κοντά μας μία υπέροχη ομάδα πολιτών – εργαζομένων, που χόμπι τους έχουν το τρέξιμο.

Το 2019 ξεκίνησε με το κόψιμο της πίτας των Φίλων της Μέριμνας. Σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο με θέα την Ακρόπολη  μέλη και φίλοι  ανταλλάξαμε ευχές και την ελπίδα να έχουμε μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά.

Το 2018 έκλεισε με μια νέα δραστηριότητα των Φίλων της Μέριμνας, τους κύκλους ομιλιών.

Στο Ζάππειο Μέγαρο οι Φίλοι της Μέριμνας πραγματοποίησαν το 15ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Η AbbVie Running Team, η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, συμμετείχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στηρίζοντας για 2η χρονιά την “Μέριμνα”.

Την ιστορική πόλη του Ναυπλίου επιλέξαμε για τη δεύτερη εκδρομή μας φέτος.

Το Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων έγινε θεσμός κι έτσι οργανώσαμε το δεύτερο, με τη βοήθεια όλων σας που μας στηρίζετε με τις προσφορές σας. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΔΑ Μελίνα μας επισκέφτηκαν παλιοί και νέοι φίλοι κι έκαναν τις καλοκαιρινές αγορές τους.

Στη τελετή των βραβεία κοινού των Public η Πρόεδρος των Φίλων της Μέριμνας απένειμε στον συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή το βραβείο για την κατηγορία «Παιδική Λογοτεχνία» για το βιβλίο του «το Τέταρτο Αλογάκι».  

Φίλοι και μέλη βαδίσαμε στα άδυτα των Ελευσίνιων μυστηρίων.

Από τις 25 έως και τις 29 Απριλίου η ομάδα της Μέριμνας και των Φίλων της Μέριμνας συμμετείχαν στο No Finish Line Athens 2018 .

Eνημέρωση του έργου της Μέριμνας στα μέλη των φίλων της Μέριμνας.

Από το 2008 μέχρι σήμερα οι Φίλοι της Μέριμνας έχουν πραγματοποιήσει επτά Garage Sale. Φέτος φτάσαμε στο όγδοο!